%Personlig træning Odense

Find den træningspakke som passer til dit behov

Vores træningspakker tager udgangspunkt i vore klienters forskellige behov. Alle pakkerne indeholder rabat i forhold til de samlede enkeltydelser som indgår. Ønsker du at skræddersy din egen trænings- eller kostpakke finder vi også ud af det. Fold pakkerne ud herunder.

Du har ambitioner med din træning og vil rigtigt i gang fra start.

Det er vigtigt du kommer godt i gang med træning, og der er rigtig mange spørgsmål man får lyst til at stille i startfasen. Hvilke øvelser skal jeg lave og hvordan udføres de så skader undgås? Hvor tit skal jeg træne og hvad kan jeg forvente at opnå inden for en rimelig periode? Skal jeg spise anderledes og er der særlige kosttilskud som er nødvendige? Du får ikke udleveret en standard træningsplan eller bliver overladt til dig selv.
Vi skræddersyr en træningsplan som tager hensyn til dit køn, alder, fysiologi og ambitionsniveau. Og så går vi den igennem med dig i træningscenteret og i fællesskab finder vi dit personlige niveau i forhold til vægte og træningsinterval. Samtidig udarbejder vi en kostplan som understøtter dit udgangspunkt og ønsker om resultater.

PAKKEN INDEHOLDER: ½ TIMES INTRO TIL TRÆNING, 1½ TIMES PERSONLIG TRÆNING SAMT PERSONLIG KOST OG TRÆNINGSPLAN 

 

%Personlig træning Odense

Du vil være sikker på at få tabt overflødige kilo.

Hos Vindt Physique arbejder vi dagligt med vægttab som en del af en konkurrence atlets hverdag, hvor vi styrer vægten meget præcis. Den viden kan du få glæde af og med 100% garanti tabe de kilo som generer dig. Vi skræddersyr en alsidig spændende lækker kostplan som matcher dine kostønsker og tid i hverdagen. Samtidig monitorerer vi din fremgang og justerer ugentligt i forhold til planen. Vi bringer både træning, cardio og calorier i spil for at nå dine mål. Pakken indeholder også en tilpasset træningsplan som er justeret i forhold til din fysik og fritid. Du bestemmer selv hvor ambitiøs udgangspunktet skal være – Måske har du en personlig deadline for dit mål.

PAKKEN INDEHOLDER: OPSTARTSSAMTALE, PERSONLIG KOSTPLAN OG TRÆNINGSPLAN SAMT UGENTLIG MONITORERING OG JUSTERING AF PLANER, 24/7 SUPPORT. PERSONLIGE TRÆNINGER KAN TILKØBES.

 

%Personlig træning Odense

Træning er en vigtig del af dit liv, men du døjer med en skade eller tilbagevendende smerter.

Hos Vindt Physique er vi uddannede fysioterapeuter og eksperter i træning. Med det udgangspunkt finder vi årsagen til din smerte og kombinerer behandling med fokus på din træning og teknikker. Her hjælper vi dig med at korrigere træningen så den aflaster, opbygger eller måske blot udføres korrekt. Du får altså en grundig fysiologisk undersøgelse samt en personlig træning med præcis fokus på dine svagheder og konkrete anvisninger til at undgå nye skader. Desværre ender rigtig mange i træningscenteret med mere eller mindre permanente skavanker som ofte kan fjernes eller reduceres med simple teknikker. 

PAKKEN INDEHOLDER: OPSTARTSSAMTALE, FYSIOTERAPEUTISK UNDERSØGELSE, 1 PERSONLIG TRÆNING, PERSONLIG TRÆNINGSPLAN 

%Personlig træning Odense

Du ønsker at komme ned i fedtprocent og stå ultraskarpt.

Du er ikke til store muskler, men ønsker at stå veltrænet og skarpt markeret. Måske har du bygget muskler på i en periode og vil nu have dit look strammet op. Her kan vi hjælpe dig med at finde den rette balance i din kost, styrketræning og cardio. Vi styrer efter dit samlede kalorieregnskab og monitorerer tæt dine resultater. Over en periode på 12 uger sikrer vi, at du  bibeholder muskelmasse samtidig med du taber dig. Teknikkerne er de samme som vores konkurrence-atleter benytter sig af og vi har masser af gode erfaringer at trække på. Vær indstillet på at køre hårdt på, men opnå fantastiske resultater.

PAKKEN INDEHOLDER: OPSTARTSSAMTALE, PERSONLIG KOSTPLAN , TRÆNINGS- CARDIOPLAN, UGENTLIG MONITORERING OG JUSTERING AF PLANER, 6 PERSONLIGE TRÆNINGER SAMT 24/7 SUPPORT SAMT 10% RABAT PÅ EKSTRA TILKØBTE PERSONLIGE TRÆNINGER

%Personlig træning Odense

Du har kun et mål – øget styrke og muskelvækst.

Du har sikkert trænet i en længere periode og mangler progression i dine resultater. Du går helt klart efter målbart større styrke og vil se resultater i træningscenteret. Det betyder, at du belaster din krop til det yderste og igennem vores styrkefokuserede træningsplaner sikres det nødvendige fysiologiske hensyn til opbygning af sener og led kombineret med en kostplan som giver det fornødne overskud til både træning og restitution. Vi gennemgår og analyserer alle dine træningstekniker i forhold til max belastning og følger din progression tæt.

PAKKEN INDEHOLDER: OPSTARTSSAMTALE, FYSIOTERAPEUTISK UNDERSØGELSE, 1,5 TIMES  TRÆNINGSOPSTART OG PERSONLIG TRÆNING, PERSONLIG KOST- OG TRÆNINGSPLAN, UGENTLIG MONITORERING OG JUSTERING AF PLANER  SAMT 24/7 SUPPORT 

%Personlig træning Odense

Du har et mål om at skulle stå på scenen og nå gode resultater.

Det er den ultimative oplevelse at stå på scenen efter hundredvis af timer i træningscenteret og måneders fokus på muskelvæst og fedtprocent. Det er ofte de små marginaler som giver det endelige resultat og hos Vindt Physique er vi selv konkurrenceatleter. Derfor ved vi hvad der skal til og hvordan vi hjælper dig med at holde motivationen frem til målstregen. Du bliver en del at et team af atleter med ambitioner om resultater og som hygger sig sammen på teamdage omkring en fælles interesse og drivkraft. Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet.

PAKKEN INDEHOLDER: OPSTARTSSAMTALE, PERSONLIG KOSTPLAN INKL. KOSTTILSKUD, TRÆNINGSPLAN, UGENTLIG MONITORERING OG JUSTERING AF PLANER, 1 PERSONLIG TRÆNING PR. MÅNED, POSERINGSTRÆNING, TEAMDAGE SAMT 24/7 SUPPORT SAMT 10% RABAT PÅ TILKØBTE PERSONLIGE TRÆNINGER

%Personlig træning Odense

Sammensæt din helt egen pakke med udgangspunkt i vores forskellige træningsydelser.

Måske er i to eller flere som ønsker et kost- og træningsforløb sammen. Jo flere I er sammen jo  bedre pris. Samtidig er det motiverende at være flere som indgår i et intensivt forløb. Eller måske har du nogle særlige udfordringer der skal tages hensyn til når din træningsplan tilrettelægges. Det kan også være du har brug for et genoptræningsprogram hvor vi følger dig tæt i forhold til dine skader.  Kontakt os for en vejledende samtale eller start med at se oversigten over træningsydelserne.

%Personlig træning Odense

Alle priser er inkl moms.

Personligt  træningsprogram: 699 kr.
Personlig kostplan: 699 kr.
Personlig kost- og træningsplan: 1200 kr.
Træningsopstart (1,5 time) med personlig træner: 550 kr.
Personlig træning (1 time): 500 kr. 25%, rabat ved 2 sammen.
5 x personlig træning ved samlet betaling: 2250 kr., 25% rabat ved 2 sammen
10 x personlig træning ved samlet betaling: 4000 kr, 25% rabat ved 2 sammen.
Monitorering og justering af kostplan (ugentligt): 700 kr./md.
Monitorering og justering af træningsplan (månedligt): 250 kr./md.
Poseringstræning (1 time): 375 kr.
Fysioterapeutisk undersøgelse ved skade: 400 kr.
Opfølgende fysioterapeutisk behandling: 250 kr.
Massagebehandling (½ time): 250 kr.

%Personlig træning Odense
Close Menu